Med 15 år i branchen sikrer vi dig den rigtige produkt løsning!

Vi sidder klar ved telefonerne, ring 48 18 03 00

Handelsbetingelser

Når du handler hos Jema Autolifte A/S, er du altid sikret en fair og reel handel.

 

Handelsbetingelser hos Jema Autolifte A/S

Generelle oplysninger

JEMA AUTOLIFTE A/S
Industrihegnet 2
4030 Tune
CVR nr.: 18530473
Telefon: 48180300
Email: info@jemaautolifte.dk

Priser

Hos JEMA AUTOLIFTE A/S tager vi forbehold for eventuelle fejl i vores angivne priser. Endvidere forbeholder vi os ret til at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgte varer.

Betaling

JEMA AUTOLIFTE A/S modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, MobilePay, Bankoverførsel. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og incl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

Levering

JEMA AUTOLIFTE A/S tilstræber at afsende ordre indgået inden kl. 14 samme dag, ordre herefter sendes næstfølgende hverdag (Hvis produktet er lagerførenden).
Vi sender til hele Danmark. Fragtpriser fremgår af hjemmesiden, varen vil blive leveret på leveringsadressen, der angives ved bestillingen (Hvis andet ikke er oplyst eller aftalt). Til ikke-brofaste danske øer vil der muligvis blive tillagt ekstra leveringsomkostninger som i så fald vil blive oplyst inden fakturaen afsendes. 

Vi leverer også til udlandet og til Færøerne og Grønland, her kan fragtprisen dog variere og vil blive udregnet manuelt og oplyst inden fakturaen afsendes.
Dine varer sendes med fragtfirma eller GLS.
OBS: Hvis der ikke er plads på udleveringsstedet bliver Produktet/Pakken leveret til nærmeste pakkecentral, hvilket du får besked om. Opstår der problemer, kontakt da Jema Autolifte.
Der leveres varer alle ugens hverdage. Din vare vil blive leveret 1-3 hverdage efter bestillingen.
For visse varer gælder særlige leveringsvilkår. Betingelserne vil fremgå specifikt forud for køb af disse varer eller du vil blive kontaktet af en Jema Autolifte konsulent. 

Garanti

På produkter leveret af Jema Autolifte A/S yder vi 12 måneders garanti (fra fakturadato) for fabrikationsfejl. Når du påberåber os garantien, giver vi dig den reservedele til den eller de defekte dele, der skal udskiftes. Du er selv ansvarlig for arbejdet og udskiftningen af den beskadigede del. Ved anmodning om hjælp opkræver vi betaling honorar for udført arbejde og rejseudgifter.

Produkter som f.eks. forbrugstilbehør (plastikbeskyttelse til dækapparater og lignende) og visse reservedele er undtaget fra 12 måneders garanti. Gælder kun der returret af helt ubrugte dele inden for rimelig tid fra leveringstidspunktet.

Hvis et produkt meldes som fejlbehæftet, og garantien påberåbes, og det så viser sig, at fejlen skyldes forkert installation, tilslutning eller håndtering, kan eventuelle omkostninger evt. til fejlfinding, reparation, rejseomkostninger og andet kan blive opkrævet bagud.

Ved fejlmelding og påberåbelse af garanti skal der gives en fuldstændig beskrivelse af fejlen. Jema Autolifte AS kan også kræve yderligere oplysninger, hvis det er nødvendigt. Hvor det er muligt og rimeligt, skal der først gøres en indsats for at afhjælpe fejlen på afstand, med ejerens/brugerens assistance. Om ejeren/brugeren af produktet ikke hjælper med ovenstående, afvises garantikravet.

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven til private og 1 års reklamationsret til erhverv. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen. Du skal reklamere i "rimelig tid" efter du har opdaget manglen/fejlen. JEMA AUTOLIFTE A/S vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten sendes til:
JEMA AUTOLIFTE A/S
Industrihegnet 2
4030 Tune
Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.

Refusion

Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bankoplysninger i form af reg. Nr. og konto nr. så det aftalte beløb kan overføres. Disse oplysninger kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen.

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop.

Perioden regnes fra den dag;
- Hvor du modtager ordren.
- Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis eller af flere omgange.
- Får det sidste parti, eller sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om aftale af levering af varer der består af flere partier/dele.
- Den første vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode.
Returneringsomkostninger skal du selv afholde.
Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Meddelelsen skal gives pr. mail på info@jemaautolifte.dk. I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. Ønsker du at sende varen retur til os, skal du udfylde den vedlagte Returseddel og sende varen til:
JEMA AUTOLIFTE A/S
Industrihegnet 2
4030 Tune

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.

Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper indgår ikke i fortrydelsesretten:
- Varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.
- Varer, hvor plomberingen er brudt.
- Udførte ikke-finansielle tjenesteydelser, hvis levering af tjenesteydelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anderkendelse af, at fortrydelsesretten ophører, når tjenesteydelsen er fuldt udført.
- Varer, der forringes eller forældes hurtigt.

Returnering

Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har gjort brug af din fortrydelsesret. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind. Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen.
Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til, vi har modtaget den retur.
Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Varens stand ved returnering

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer. Du kan med andre ord prøve varen, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, det ovenfor beskrevet, betragtes den som brugt. Hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi på modtagelsestidspunktet - af returneringen. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså afprøve varen uden egentlig at tage den i brug.

Tilbagebetaling

Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os retur.
I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købs-beløbet.
Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (undtaget ekstra omkostninger som følge af dit valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten. Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur, medmindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Afhentning i butik

På vores webshop er det muligt at vælge at afhente vores produkter i vores butik. På denne måde er det muligt at reservere en vare online, for derefter at afhente varen fysisk i vores butik. Da varen afhentes i vores butik, så gælder samme vilkår, som når du handler fysisk i vores butik.

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os og handle på vores hjemmeside, har vi brug for følgende oplysninger om dig:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mailadresse
Oplysning om hvad du har købt

Vi behandler dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb. Behandlingen sker efter reglerne i vores persondatapolitik for JEMA AUTOLIFTE A/S. Heri kan du læse mere om, hvordan dine oplysninger behandles, hvornår de slettes, og hvilke rettigheder du har som registreret.

Klagemuligheder – oversigt og links:

Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.
Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: info@jemaautolifte.dk