Med 15 år i branchen sikrer vi dig den rigtige produkt løsning!

Vi sidder klar ved telefonerne, ring 48 18 03 00

Om Jema Autolifte A/S

Mere end 100 års erfaring i autobranchen

Tilsammen har vi mere end 100 års erfaring i autobranchen - det er din sikkerhed for at du får optimal rådgivning, de rigtige produkter og den rigtige service.

Dansk og familieejet

Jema Autolifte A/S er en familieejet virksomhed der så dagens lys august 2007.

Grundlaget for at åbne Jema Autolifte var, at det fra vores synspunkt, var for dyrt at tilegne sig en autolift, så det ikke var muligt for den almindelige person eller virksomhed at købe en god kvalitets autolift til fornuftige penge.

Alt udstyr til dit værksted

Vi tilbyder både vores egen serie af autolifte som vi selv har designet, samt europæiske producerede autolifte. Derudover tilbyder vi andet værkstedsudstyr og -tilbehør, såsom dækapparater, afbalanceringsapparater, kompressorer, værktøjsskabe, og meget andet.

Europæiske CE godkendte produkter - din sikkerhed!

Vi sælger kun Europæiske CE godkendte produkter. Hver gang vi udvider vores sortiment, er kvaliteten af produktet selvfølgelig det vigtigste. Det er det fordi vores produkter skal sikre dig som kunde at du kan arbejde nemt og sikkert med vores produkter i din hverdag. Og så skal prisen være i orden, så vi kan tilbyde dig et rigtigt godt produkt til den rette pris!

Vi leverer til alle

Vi leverer på det danske marked både til private, autoværksteder og har derudover samarbejde med flere forskellige grossister. Derudover eksporterer vi vores produkter til mere end 14 forskellige lande, lige fra Argentina, Australien, Hongkong og helt op til Finland i nord.

Kasper Petersen

Skal vi også hjælpe dig?

Vi hører meget gerne fra dig hvis du ønsker at få et uforpligtende tilbud på autolifte og udstyr til dit værksted. Vi udfører i øvrigt også service på alle mærker autolifte.


Med venlig hilsen

Kasper Petersen
Administrerende direktør, Jema Autolifte A/S