Med 15 år i branchen sikrer vi dig den rigtige produkt løsning!

Vi sidder klar ved telefonerne, ring 48 18 03 00

Kvalitetssikring

Alle Jema Autoliftes samarbejdspartnere og medarbejdere, såsom ingeniører, produktionsledere og svejsere er veluddannede og kompetente til at udføre produktionen af vores Jema Autolifte produkter.

Jema Autolifte har sin egen udviklingsafdelingen, det er her alle ideer starter og vores dygtige teknikere og ingeniører omsætter idéer til virkelighed. Fra ide til det færdige produkt, er en lang proces, hvor alle krav fra EU-regulativer, forbrugere og Jema Autolifte kvalitetsprogram vil gennemgå hver proces for at sikre høj kvalitet.

 

Jema Autoliftes underleverandører

Jema Autolifte har igennem en årrække, arbejdet med at finde de bedste og mest kvalitets beviste leverandører af komponenter og produkter. Samtidig har Jema Autolifte har udarbejdet et leverandørsystem, der sikrer, at vi altid gør vores yderste for at eliminere eventuelle fejl eller problemer, der kan opstå, når man bruger underleverandører på det europæiske og asiatiske marked.

 

Certificering

Alle komponenter og produkter er certificeret i henhold til europæiske standarder og er testet inden køb hos diverse leverandører og producenter. Jema Autolifte tilbyder kun Europæisk CE certificeret produkter!

 

Kvalitetskontrol

Jema Autolifte ser det som vores vigtigste opgave at sørge for vores distributører og forbrugere får det perfekte produkt, og derfor er alle Autolifte 100% samlet og testet, inden de bliver pakket og sendt til vores distributører rundt om i verden. Gennem vores samarbejde med vores Europæiske CE-partnere har vi skabt en organisation arbejdsplan for at sikre et minimum af fejl vil kunne komme igennem vores organisation og videre ud til forbrugeren.

Det betyder, at vores produkter vil være i stand til at konkurrere med de større etablerede mærker på markedet, og at forbrugerne få et perfekt og pålideligt produkt. Jema Autolifte er klar over, at sikkerhed, brugervenlighed og pålidelighed er de 3 vigtigste faktorer for, at forbrugeren også vælger Jema Autolifte næste gang de har brug for autolift.

 

Sikkerhed!

Jema Autolifte har på mange af vores Modeller udviklet et servicesystem der sikre, at når autoliften har behov for serviceeftersyn, vil liften automatisk give besked om at brugeren skal kontakte Jema Autolifte til at udføre den nødvendige tiltag så liften bliver sikker, forsvarligt og klar til brug igen. Dette er blevet udviklet med henblik på at forbrugerne skal være sikker på at liften altid fungerer i henhold til regulativerne, og at ingen går på kompromis med sikkerheden.

Jema Autolifte ser det som den fornemmeste opgave ikke kun at sælge autolifte, men at give forbrugerne et velfungerende og sikkert produkt så forbrugeren kan fokusere på at udføre sit arbejde.

 

Dansk Design - Europæiske CE-godkendelser - Solgt verden over!