Med 15 år i branchen sikrer vi dig den rigtige produkt løsning!

Vi sidder klar ved telefonerne, ring 48 18 03 00

Derfor skal du vælge en 4-søjlet Basic Line autolift fra Jema Autolifte

Derfor skal du vælge en 4-søjlet Basic Line autolift fra Jema Autolifte

Kasper Bredsgaard Petersen |

Når du køber en 4-søjlet Basic line autolift af modellerne JA4000F, JA5500F og JA5501F, opnår du følgende fordele i forhold til lignende autolifte fra vores konkurrenter.

 

Vores maks. løftekapacitet er 5,5 ton, mens vores konkurrenter har en maks. kapacitet på 4,5-5 ton.

 


Vi har valgt at benytte en højere ståltykkelse for at skabe et endnu sikrere produkt - ståltykkelsen på vores kørebaner er på 6 mm på JA5500F og JA5501F, og 5 mm på JA4000F. Vores konkurrenter bruger typisk kun mellem 4-5 mm til deres autolifte.Total vægt på vores JA5500F (uden donkraft) er 1550 kg. Konkurrenternes totalvægt er typisk kun omkring 1300 kg.

 


Kørebanerne på vores modeller JA5500F og JA5501F har en længde på hele 5461 mm, og på modellen JA4000F er kørebane længden 5061 mm - hvilket giver langt bedre mulighed for at kunne løfte selv de længere varevogne. Vores konkurrenter har typisk kun en kørebane længde på 5000mm på deres 4 søjlet autolifte med en løftekapacitet på 5 ton.Vores JA5501F er i et super fleksibelt design. Baghjuls sporings pladerne er designet med slidestærke nylon kugler, der sikre et stabilt og fleksibelt underlag. Mange af vores konkurrenter benytter de gamle type stålkugler der er fastgjort på banen. Vores nylonkugler har en længere levetid.
På vores JA5501F er baghjulsplader utrolig fleksible så køretøjets hjul får den naturlige position ved sporing.Vores 4 Søjlet sporing lift JA5501F er 3 meter imellem søjlerne, hvilket gør den perfekt til brug af 3D Sporingsapparater. Samtidig er kørebanerne i en ståltykkelse der gør den er yderst stabil ved udmåling af et køretøj.Statiske test ved CE-certificeringen, hvor liftene påføres en belastning på 150% har vores kørebaner kun en fravigelse på maks. 2 cm, mens andre tilsvarende autolifte på markedet har en fravigelse på op til 5 cm.
Vores 4 Søjlet autolifte JA4000F, JA5500F samt JA5501F har en kørebanebredde på 620 mm, hvilket giver mulighed for at tage langt de fleste køretøjer. Mange af vores konkurrenters kun har en bredde på maks. 505 mm.Den assisterende kørebane på Jema Autoliftes 4 Søjlet autolifte er justerbar ind/ud alt efter behov, hvilket giver mulighed for at kunne løfte både smalle og brede køretøjer.
Vi bruger 6 mm stålbjælke til vores tværbar, mens rigtig mange af vores konkurrenter benytter H-stålbjælke uden afdækning udvendig, hvilket lader løftewire og elektriske ledninger være ubeskyttet for vind og vejr.Jema Autolifte bruger elektronisk låsesystem, mens mange andre bruger luft låsesystem. Det er derfor ikke nødvendigt at skulle lave luft-installation til vores 4 søjlet autolifte.
Vi bruger større kontrolbokse med 400VA transformer hvilket giver en længere levetid på de elektriske komponenter, og et mere overskueligt kontrolpanel. Mange af vores konkurrenter bruger kun 100VA transformer.Vores 4 søjlet autolifte har beskyttelse med et løst stålkabel. Af sikkerhedsmæssige årsager, hvis stålkablet er løst, vil vores autolifte ikke fungere. Derudover har vi to mekaniske låse i hver søjle, hvor én er hovedlås og den anden fungerer som låse backup.Vi bruger kun aluminiumsmotorer og ikke billigere stålmotorer som mange af vores konkurrenter gør - det sikrer dig en mere holdbar motor med længere levetid.Vi har designet vores egne plastiktoppe, plastbeskyttelse over sikkerhedslåse, plastikglidere i søjlerne og mange andre ting for at beskytte vores autolifte bedst muligt - dette er ikke almindeligt for mange andre af vores konkurrenter.