Med 15 år i branchen sikrer vi dig den rigtige produkt løsning!

Vi sidder klar ved telefonerne, ring 48 18 03 00

Historien bag Jema Autolifte A/S

Historien bag Jema Autolifte A/S

Kasper Bredsgaard Petersen |Det startede i 2007

Jema Autolifte er en familieejet virksomhed der i 2007 så dagens lys i Ganløse på Sjælland. Familien Petersen havde en mission om, at det skulle være muligt at kunne erhverve sig en kvalitets CE certificeret autolift til en fornuftig pris. På daværende tidspunkt var de Europæiske mærker stærkt overrepræsenteret på markedet, og nypris på disse produkter var ikke hvermandseje og de få brugte autolifte der var til salg, var enten ekstrem dyre eller meget brugte.

Med det i mente, brugte vi lang tid og mange rejser på at finde seriøse leverandører der kunne levere den ønsket kvalitet og certificering vi ønskede, hvilket udmundede sig i hjemmesiden www.jemaautolifte.dk. Det først produkt vi lancerede, var version 1 af en 4 Søjlet autolift JA3200F (i dag hedder den JA3500F), samt en passende donkraft. I starten designede vi ikke selv vores produkter, men det blev hurtigt klart for os, at vi som virksomhed havde rigtig mange ideer og features, der kunne sikre et endnu bedre og mere sikkert produkt, både til det nationale og det internationale marked.

 

De første produkter kommer hjem

Den første container ankom i september 2007. Da containeren ankom med 24 stk. var langt størstedelen af produkterne allerede solgt på forhånd, og der gik det op for os, at der bestemt var et marked for billigere kvalitets autolifte. Udover at vi begyndte at re-designe og forbedre den 4 Søjlet autolift, bestilte vi også nye CE certificeret 2 Søjlet autolifte. De 2 søjlede lifte skulle komplementere den 4 søjlet autolift vi allerede havde. Det blev til, at vi de næste 2 år udvidede vores produktsortiment fra kun en autolift model, til at kunne tilbyde både 4 søjlet autolifte, 2 søjlet autolifte, sakselifte, samt dæk- og afbalanceringsapparater.

 

En Serviceafdeling blev nødvendig

Ejerne Jens Petersen og Kasper Petersen, startede også med at montere autolifte i Storkøbenhavn selv, men måtte hurtig sande, at det ikke var muligt at nå, både at tømme containere, sælge, pakke og sende vores autolifte, dæk- og afbalanceringsapparater ud til kunderne, og samtidig med at være ude at installere autoliftene eller de andre produkter vi solgte på daværende tidspunkt. Derfor blev det starten til åbningen af vores serviceafdeling. Vi startede med én erfaren service montør, hvilket var et stort skridt på daværende tidspunkt.

I dag har vi 3 erfarne og dygtige service montører der dækker hele Danmark.

 

Behov for mere plads

Efter cirka 4½ år hvor vi konstant udvidede vores produktsortiment og personale, voksede vi i 2012 ud af vores fine lokaler i Ganløse. Vi fandt nye 1500 m2 lokaler og rykkede hele virksomheden til Tune tæt ved Roskilde, hvor vi den dag i dag, stadigvæk driver virksomheden fra. Flytningen gav det os mulighed for, at få endnu flere produkter i vores sortiment, samt at tilknytte vores egne ingeniører til virksomheden.

 

Jema Autolifte A/S i Ganløse indtil 2012

 

Jema Autolifte A/S i Tune

 

Konstant produktudvikling

Vi startede på daværende tidspunkt med at re-designe og forstærke vores forskellige 2 Søjlet autolifte, og har igennem tiden kun brugt Europæiske CE certificeringsfirmaer, da det er ekstrem vigtigt for os, at vores produkter overholder Europæiske standarder. Senere gennemgik vi alle vores andre autolift modeller inden for 4 Søjlet og sakselifte, og har igennem tiden videreudviklet store som små ændringer, både ift. sikkerheden og brugen af de forskellige autolifte.

Udviklingen af vores store produktsortiment, er og vil altid være en ”ongoing” opgave, da vi altid har nye ideer og videreudviklinger der kan give vores kunder en endnu bedre produktoplevelse og dagligdag på værkstederne.
I 2016 startede vi et samarbejde med 3 forskellige Europæiske producenter, så vores kunder både havde vores Basic line serie og nu også vores Euro line serie at vælge imellem når autoværkstedet havde brug for en opgradering. Med den udvidelse, tiltrak vi også større autoværksteder og værkstedskæder der søgte efter kvalitetsprodukter til fornuftige priser.

Hos Jema Autolifte, udvider vi kun vores sortiment med produkter der kan give vores kunder en ordentlig slutpris, samt selvfølgelig en kvalitet vi kan stå inde for. I dag har vi samarbejde med, Spanske, Italienske og Polske leverandører der netop kan bringe de produkter ind i vores sortiment. I vores Euro line serie har vi flere forskellige 2 Søjlet autolifte, 4 Søjlet autolifte, sakselifte, samt dæk- og afbalanceringsapparater, der er kendetegnet på den grå farve, hvor vores egen designet basic line serie bliver produceret i hvid og blå.

Hos Jema Autolifte er vores primære sortiment altid autolifte, men vi arbejder konstant på at udvikle, designe og tilføje produkter i vores sortiment, så vi kan hjælpe vores kunder til at købe alle tingene et sted, i stedet for at skulle have flere forskellige leverandører.


Sara Ren, Production COO

Vi bliver ofte spurgt om, hvilket produkt der er vores mest solgte produkt. Det er næsten umuligt at sige, da vi sælger i så mange lande hvor hvert land har deres helt egen favorit til det lokale marked. Dog har sakseliften JA3000S-E vist sig at være den autolifte vi hjælper flest forbrugerne med i de forskellige lande vi er repræsenteret i, enten via vores eget kontor eller distributør samarbejde. Service Sakseliften JA3000S-E benyttes både af store værkstedskæder, samt den private bruger. Sakseliften er mobil, alsidig, pålidelig og ekstrem brugervenlig, hvilket nok er grunden til at den er så populær i hele verden.

 

Vi åbner salgskontor i Sverige

Jema Autolifte har igennem årene produceret og leveret mere end 15.000 autolifte til alt fra Columbia, Guatemala og Hongkong, til Grønland, Island, og Finland i nord. I dag afsender vi dagligt produkter til vores forskellige samarbejdspartnere i mange forskellige lande. I 2021 åbnede vi vores salgskontor i Gøteborg i Sverige med en dedikeret Svensk salgsmedarbejder. Det har været en kæmpe succes, og vi ser meget positivt på vores udvikling i Sverige.

 

Videreuddannelse giver vores kunder fordele

Vi er i dag 10 medarbejdere og forventer den kommende tid at udvide vores medarbejderstab i både salg og service, både i Danmark og udlandet, så vi altid kan give den bedst mulige service. Ved at være repræsenteret lokalt, mener vi at vi kan give den bedst mulige service til de lokale markeder og dets kunder. Som med vores servicemontører, videreuddanner vi også konstant vores medarbejder så de har en gennemgribende viden, som vi mener der skal til for at hjælpe kunderne bedst muligt.

 

Hold dig opdateret

Du kan holde dig up-to-date omkring Jema Autoliftes udvikling, vores fantastiske tilbud og branchen generelt, ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev. Så sørger vi for at du bliver opdateret når vi lancerer nye produkter og videreudvikler vores fantastiske produktsortiment.

 

Velkommen til Jema Autolifte A/S

Kasper Petersen
Direktør